Bij de kajaksteiger…

Tijdens het proefvaren kan je verschillende modellen uittesten zodat je ook de eigenschappen van elk model van Hobie Kayak zelf kan ondervinden. Tijdens de proefvaarten bieden we ook lekkere vers bereide karakollen of een lekkere HOT- Dog aan met een drankje naar keuze.

Events

Hobie Kayak Try-Out dagen 26 juni & 24 augustus

Jaarlijks voorzien we twee Hobie Kayak Try-Out dagen in de maanden Juli en Augustus zodat je toch na of voor je vakantie even kan komen proefvaren met deze speciale Hobie Kayaks. Dus enkel op deze twee Try-Out dagen kan je voor een schappelijke vergoeding van € 5,00 diverse modellen van de Hobie Kayak vloot komen proefvaren. Op deze wijze kan je kennis maken met de wel bijzonder technieken van deze hoogwaardige kajaks. Hobie Kayak is trouwens ontstaan vanuit het merk HOBIE CAT die professionele Catamarans bouwt en dus met deze niet aan hun proefstuk zijn. Dit jaar plannen plannen we de 2 Try-Out dagen op zondag 26 Juli en zondag 23 Augustus. Prik deze datums alvast in je agenda, een niet te missen kajak test en beleving! Locatie is uiteraard in de Brechtse Jachthaven Vaartdijk 14 te Brecht. Aanvang van 9:00 tot 17:00 uur.

Hobie Kayak & Belly-Boat Fishing op Oostvoornse Meer

Jaarlijks ondersteunen wij de mogelijkheid voor de niet Hobie Kayak bezitters om mee deel te nemen aan dit Event.

Info

Van vrijdag 11 sept. tot zondag 13 sept. 2020 organiseren Mark van Dijk Yachting, Hengelsport de Kock en Zeevissport vzw een evenement voor Belly-Boat en Kayak vissers op het Oostvoornse Meer. Plezier en beleving staan voorop tijdens dit Event. Zaterdag na het vissen houden we een BBQ en zondag voorzien we een LUNCH. Voor zij die willen overnachten, is dit mogelijk op camping Ketjil met tent of camper. Er is ook weer de mogelijkheid om Hobie Kayak of Belly-Boats te huren wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Inschrijven kan voor 4 augustus 2020 via:

Mark van Dijk Yachting info@watersportbenelux.com Hengelsport de Kock Pascal.rosseau@hotmail.be Momenteel zijn er nog 2 Hobie Kayaks en 1 Belly-Boat beschikbaar voor verhuur! Er is ook nog plaats voor een 10 tal personen met eigen Kajak of Belly-Boat!

Hobie Kayak & Belly-

Boat Fishing op

Oostvoornse Meer

Op het Oostvoornse Meer kan je leuk vissen op forel zowel met de match als de vlieghengel. Ook de bot en andere platvissoorten zijn er goed te vangen en geven op een lichte spinhengel een leuke actie!
Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw Copyright © 2020 Zeevissport vzw. Alle rechten voor behouden. Laatst gewijzigd op: 24 augustus 2020
I go Kayaking