Prijzen & Tijden

Kristalheldere tarieven bij “I go Kayaking”…!

We voorzien zeer lage prijzen zodat een ieder voor weinig een leuke beleving heeft op het water, kajakken is een leuke sport om met familie een dagje plezier te maken. Teambuilding met collega’s van je bedrijf of in verenigingsverband is kajakken best een aangename groepsbeleving! Type kajak Huur prijs / kajak Aantal 1 Single sit-on-top [ Gele kajak ] € 14,00 12 1 Duo sit-on-top [ Oranje kajak ] € 23,00 10 1 Single sit-on-top Kids [ Groene kajak ] € 9,00 15 1 Singel sit-in kajak [ Bordeau kajak ] € 19,00 1 1 Trio sit-in kajak [ Blauwe kajak ] € 27,00 1 1 Revolution Hobie Kayak [ 1 persoons kajak ] € 24,00 1 1 Outback Hobie Kayak [ 1 persoons kajak ] € 24,00 2 1 Pro Angler 12 Hobie Kajak [ 1 pers. kajak ] € 29,00 1 1 Oasis Hobie Kayak [ 2 persoons kajak ] € 33,00 1 1 Outfitter Hobie Kayak [ 2 persoons kajak ] € 38,00 1 1 Sport Hobie Kayak [ 1 persoons kajak ] € 19,00 1 1 Reddingsvest € 1,00 1 Fish Finder op Hobie Kayak € 5,00

1 Waterdicht opberg tonnetje 3,5 ltr.

€ 1,00

Openingstijden “I go Kayaking”…!

We zijn open van half April t/m half oktober. We voorzien enkel in de weekends en op feestdagen de mogelijkheid tot huren van kajaks voor het varen op het kanaal en dit van 10u tot en met 17u en nog tot eind oktober open. Je kan diverse uitvoeringen huren om vrij op het kanaal te varen. We hebben i het gamma; sit-in kajaks, sit-on-top kajaks en Hobie Kayaks. Er is geen tijdsduur, maar uit ervaring ben je een 3 tal uurtjes op het water. We raden aan om te reserveren per e-mail, je bent dan ook zeker dat de nodige kajak(s) ter beschikking zijn op drukke weekends. Reserveren via e-mail naar info@igokayaking.be vergeet niet het type van kajak, welke dag, uur van vertrek en je gsm nr te vemelden!

Groepen beperkt tot max. 10 personen

Het dragen van een mondmasker is tevens verplicht op locatie van de Jachthaven. Meer Covid maatregelen zie op de rubriek “Tips”.

Groepen, Sportdag, Giro

Kajakken met een groep is best een leuke beleving, gezien je ook leert samen werken in zulke groepen. Wel voor deze groepen met meer dan 20 personen geven we een korting van 10%. Wel graag ruime tijd op voorhand reserveren en rekening houden met de Covid-19 maatregelen op het moment van je Event.

Hobie Kayak?

Wat is een Hobie Kayak? Deze kajaks zijn uitgerust met een doordacht pedalen systeem waar je heen en weer trapt en onderaan de kajak twee vinnen hen en weer gaan en zo zorgen voor de voorstuwing van de kajak tot stand brengen. Er is ook een dubbele roeispaan aanwezig wat leuk is om te combineren. De Hobie Sport in ons gamma is ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Hengelen met een Hobie Kayak Voor de huur van Hobie Kayak om te hengelen graag afspreken via een mailtje naar info@igokayaking.be want hier wil men meestal vroeg in de ochtend op het water zijn.

Parkeren in de buurt

Voor te parkeren met de auto verwijzen wij u graag naar onze rubriek “Contact”
Ontwerp en onderhoud door Zeevissport vzw Copyright © 2020 Zeevissport vzw. Alle rechten voor behouden. Laatst gewijzigd op: 24 augustus 2020
I go Kayaking
Singel sit-in kajak
Trio sit-in kajak
Sit-on-top kajak Kids
Duo sit-on-top kajak [ oranje ] # Singel sit-on-top kajak [ geel ]
Hobie Kayak Oasis
Hobie Kayak Outback
Hobie Kayak Outfitter
Hobie Kayak Sport